Badcapes met naam

Badcapes met naam

Wat is er heerlijker om je baby vanuit de douche af te drogen en warm te houden in een grote badcape. Badcapes heb je in veel verschillende maten en kleuren. Verder is het ook leuk om een persoonlijke badcape te laten maken en deze cadeau te geven aan iemand.

Kwaliteit

Wanneer je badcapes online besteld en laat maken is het wel aan te raden goed te letten op de kwaliteit van de badcapes. Kijk bijvoorbeeld van hoeveel % katoen de badcapes zijn en ga altijd voor 100% Katoenen badcapes. Zo gaan ze het langste mee. Een voorbeeld van een betrouwbaar merk is Funnies. De badcapes van Funnies zijn van hoogwaardige kwaliteit en dus heerlijk zacht voor de baby.

Borduren

Op een badcape kun je bijvoorbeeld jouw favoriete tekst laten borduren. Dit kan een leuke korte grappige tekst zijn, maar ook bijvoorbeeld de naam van het kindje. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit veel verschillende kleuren garen of wellicht een combinatie van meerdere kleuren in een naam. Je kunt staandaard badcapes uitzoeken, maar je kan ze ook zelf ontwerpen. In een paar simpele stappen heb je dus je eigen persoonlijke badcape met naam of leuke tekst.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*