De wellnessboot

De wellnessboot

Je gaat vast wel eens een keer naar de sauna, wellness of een beautyresort, maar ben je ook wel eens op de wellnessboot geweest? De wellnessboot heeft verschillende binnen en buiten faciliteiten.

Wellnessboot

bron:http://www.landvancuijk.nu

Binnenfaciliteiten

De sauna heeft dus verschillende binnen en buiten faciliteiten. Binnen vindt je vooral veel verschillende soorten sauna’s. Hierbij kun je denken aan een infrarood sauna, 95 graden sauna, sauna met kleurentherapie en een panaroma sauna. In de laatste sauna heb je bijvoorbeeld een mooie uitzicht op de sauna tuin. Naast de verschillende sauna’s en baden zijn er binnen ook verschillende restaurants. Hier kun je nog meer ontspannen en lekker genieten van een overheerlijke lunch of diner of gewoon even relaxed zitten voor een drankje.

Buitenfaciliteiten

Uiteraard is er ook buiten op de boot genoeg te beleven. Zoals bij veel sauna’s kun je buiten het dompelbadje vinden en daarentegen ook verschillende hottubs. Buiten vindt je ook nog een unieke sauna grot. Binnen deze grot zit onder andere een zoutstoomcabine en een rozensauna van ongeveer 85 graden. Verder is er ook buiten een rust ruimte gecreëerd. Het mooie hiervan is dat de matten die er liggen voorzien zijn van lotus puntjes. Dit zorgt ervoor dat de bloedsomloop en zenuweinden worden gestimuleerd. Wat weer als gevolg heeft dat je maximaal ontspant en het kan soms zelfs ook pijnverlichtend zijn.

Ik ben er zelf nog niet geweest, maar wel heel nieuwsgierig, dus ik ga er zeker een keer heen. Zijn jullie er wel eens geweest? Wat is jullie ervaring?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*