Ellen Dikker in theater Cascade

Ellen Dikker in theater Cascade

Afgelopen weekend ging ik naar theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht en ging ik naar een cabaretvoorstelling van Ellen Dikker. Ik had haar al vaker gezien en vind haar humor erg leuk. Ook wonnen we ook nog eens via Twitter 2 kaarten extra en konden we met een nóg gezelliger clubje gaan kijken.

Cabaretière Ellen Dikker

Ellen Dikker is een cabaretière die in haar show verschillende onderwerpen, actueel en algemeen,  presenteert en zij doet dat door fantastische typetjes te presenteren. Eigenlijk zijn al haar typetjes erg herkenbaar en humoristisch voor iedereen, dus lachen gegarandeerd.
Voordat Ellen zich waagde aan cabaret was zij actrice en deed aan vele succesvolle producties mee. In 2006 won zijn de persoonlijkheidsprijs op het cabaretfestival Camaretten, sindsdien is zij succesvol in het wereldje van cabaret en dat is maar goed ook want ze is een fantastische en hilarische vrouw.

Groene Vingers

Groene Vingers

Groene Vingers

De show waar wij heen gingen is inmiddels haar vierde show. Eerdere show van haar zijn Toendra, Fjord en Horten en Stoten. De term Groene Vingers verwijst naar het thema waar iedereen het nu over heeft, duurzaam, groen en puur natuur. Zij geeft daar letterlijk en figuurlijk een draai aan door de boel eens lekker om te schoffelen.
Met haar verschillende rollen geeft ze meerdere betekenissen aan dit thema en aan het eind van haar bijna 2 uur durende show ga je vrolijk de zaal uit.

Wij spraken aan het eind van de show nog even met haar. Ze vroeg ons ook naar de mening voor een mogelijke titel van haar nieuwe show waar ze mee bezig is. Ik kan je zeggen dat het ons erg nieuwsgierig heeft gemaakt en dat we zeker zullen gaan.
Ga deze vrouw zien, ze speelt nog tot half mei haar grappige show. Je gaat er geen spijt van krijgen. Het is echt een fantastisch avondje uit. Laat je het me weten als je ook bent geweest?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*