Festival in Goes
Bron: https://www.facebook.com/festivaldeveste/

Festival in Goes

Ik heb er zin in! Festival de veste is een super leuk festival komend weekend 24, 25 en 26 Juni in Goes. Zoals de naam al zegt is het festival te vinden in het park de Veste.

Programma

Vrijdag 24 juni : kan je naar de openlucht bioscoop om verschillende films te gaan zien, heerlijk om met m’n picknick kleed er te gaan zitten.

Zaterdag 25 juni en zondag 26 juni: De pop-up markt met geweldig leuke kraampjes, dat wordt shoppen. Er worden verschillende workshops gegeven zoals muziek maken en haken en breien. Daarnaast ga ik zeker proberen om te supboarden in de haven, je kan er ook zeilen. M’n neefje en nichtjes komen ook dus we gaan natuurlijk even langs bij de schmink kraam :).

image2Zaterdagavond wordt het dansen in het park gezien er muziek gedraaid gaat worden uit de jaren ’80, ’90 en ’00. Ik heb m’n vriend al voorbereid op een avondje chillen en dansen :).

Eten

Naast het festival is er in Goes nog meer te doen in de stad. Zondag is het namelijk koopzondag en deze zijn zeldzaam voor Goes. Ik ga lekker shoppen :). Op de grote markt zijn er leuke eettentjes. Maar als je even verder doorloopt kom je bij Brasserie d’anvers waar je heerlijk bourgondisch kan genieten. Ik heb er heerlijk gegeten, het gerecht zomerkriebels geweldige naam, echt een aanrader. Lekker eten en goede, gezellige service!

Ik heb zin in een heerlijk weekend in Goes. Hebben jullie nog tips en advies voor mij voor het festival? Laat het me weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*