Wouter Hamel
Bron: www.wouterhamel.com

Wouter Hamel

Een enorme aanrader!! The only one, de Wouter Hamel, gegarandeerd een top avond. Hij en zijn band zijn zo gaaf om life naar toe te gaan, het is een beetje jazzy, pop, funky muziek. In Eindhoven waren er zelfs fans uit Korea bij!

Begin

Wouter hamel
Wouter Hamel
, voor het eerst gezien in de Mezz Breda, 2008. Sindsdien altijd met een vriendin even langs geweest bij zijn tours door Nederland. Elke keer weer ‘blown away’ door de geweldige muziek en entertainment.

Hij is geboren in Den haag maar woont sinds het millennium jaar in Amsterdam. Zijn eerste album ´Hamel´ kwam uit in 2007. Hij heeft in de tussentijd nog 3 albums uitgebracht en de vierde komt over een paar maanden uit. Naast Nederland heeft hij ook veel succes in Japan en Korea!

Band

Stuk voor stuk zijn deze mannen geweldige muzikanten. Ze spelen al zo lang samen, de interactie op het podium tussen de bandleden is heerlijk om te zien! Rory Ronde (elektrische gitaar), Sven Happel (bas), Jasper van Hulten (drums), Thierry Castel (toetsen), Gijs Anders van Straalen (percussie).Wouter hamel en band

Tour

Nog maar een paar avonden dat Wouter Hamel in Nederland staat. Ik ga zeker kijken of er nog een kaartje te bemachtigen is in Leiden! Deze Tour zingt hij zijn nieuwe liedjes van het vierde album ´a real good place´ en wat zijn die geweldig, kan niet wachten tot deze uitkomt!

Gaan jullie ook nog Wouter Hamel zien of hebben jullie hem al gezien? Laat het me weten, gezelli 🙂

One comment

  1. Geweldige zanger en ook de rest van de band is zo goed!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*