Mooie volle wimpers met Divaderme Lash Extender!

Mooie volle wimpers met Divaderme Lash Extender!

Toen ik dit product tegenkwam, moest ik het proberen. Mooie, volle, lange wimpers zonder extensions.
Ik was een beetje sceptisch, maar ach..als je het niet probeert, weet je het natuurlijk niet.
Nou kan ik jullie vertellen dat het echt een superproduct is! Ik heb nog nooit zulke mooie, volle wimpers gehad! Dat is met alleen mascara niet voor elkaar te krijgen.
Het product bevat kleine haarfibers die de wimpers meer volume geeft en maakt de wimperharen sterker. Ik heb de Lash Extender gebruikt in combinatie met de Maybelline One by One mascara, maar het kan met iedere mascara (behalve waterproof) gebruikt worden. Het resultaat kan dan wel verschillen.
Je mascara loopt ook minder snel uit en het verwijderen gaat ook veel makkelijker dan als je alleen mascara op hebt. Wat ik ook heel fijn vind aan deze Lash Extender is dat hij zwart is.
Er zijn namelijk ook witte op de markt en dan bedekt de mascara toch niet alle fibers goed.
Dat is duidelijk minder mooi.

 

Niks op wimpers

Niks op wimpers

Alleen mascara

Alleen mascara

LashExtender.2jpg

Twee lagen Lash Extender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk is dat je oog voor oog opmaakt, zodat de mascara nog vochtig is. Zo kunnen de ‘fibers’ goed hechten aan de mascara. Het aanbrengen gaat als volgt:

Stap 1: Breng een laagje mascara aan, wimpers goed verspreid houden

Stap 2: Doe je oog dicht en breng LashExtender zigzaggend aan vanaf halverwege de wimpers tot aan het uiteinde.

Stap 3 Breng weer een laagje mascara aan.

(Evt. nog een laagje extender en dan nog een laagje mascara. Net zolang totdat het gewenste effect bereikt is!)

Het vergt wel een beetje oefening om het goed aan te brengen en daarom heb ik nog wat tips.

-Het is heel belangrijk dat er geen lash extender in de ogen komt, want dan heb je de hele dag prikkelende traanogen! Dus niet te dicht bij de aanzet aanbrengen en ogen goed dichthouden tijdens aanbrengen.
-Wat ook prettiger werkt is om het borsteltje van de Lash Extender een paar keer heen en weer te halen in het flesje (dit mag absoluut niet met je mascara!). Dat zorgt ervoor dat de overtollige ‘fibers’ niet meer op het borsteltje zitten, dus dan kunnen ze ook minder snel in de ogen komen of op je huid vallen.
-Om te voorkomen dat de vezeltjes aan je huid onder je ogen plakken, kan je een tissue onder je ogen houden. Wat ook goed werkt is je foundation pas na je oogmake-up aan te brengen. Dan is je huid niet plakkerig en veeg je de vezeltjes zo weg met een kwast.

Kijk ook even op hun website. De Divaderme Lash Extender kan je kopen bij verschillen winkels en webshops voor een gemiddelde prijs van € 21,00

Hebben jullie dit product al geprobeerd? Wat zijn jullie ervaringen?

3 comments

  1. Mooi resultaat lijkt me; het is het overdenken waard.

  2. Ik heb het gekocht en geprobeerd: het werkt makkelijk en is geweldig mooi. De vezels heb ik nog niet in mijn oog gehad, ik doe ze ook alleen aan de buitenkant, zoals de eerste tip verteld. Ik was (en ben) zo enthousiast dat ik het heb gebruikt bij mijn bruiloft. Bedankt voor de uitleg van dit mooie product!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*