DIY

Een Tipi-tent zelf maken.

Je ziet ze in elke hippe webshop en in elk huis waar kinderen spelen, de tipi-tent is bijna onmisbaar wanneer je kinderen hebt die van spelen houden. Ik vond ze vaak prijzig of net niet leuk genoeg voor op de kinderkamer van mijn dochter, dus toen leek het me leuk om er zelf een te maken. Ik deel graag mijn ... Read More »

Kapstok zelf mooi maken

Ik had een mooie kapstok, totdat een voor een de haken eraf braken. En toen er ook nog een klein kapstokje voor onze dochter bij moest komen ging ik op zoek naar een originele oplossing voor een vrolijke kapstok die voor zowel onze jassen als voor kleine meisjes jassen geschikt is. De kapstok die ik had is van Lifestyle . ... Read More »

Origineel trouwcadeau

Ik vind het geven van cadeaus nóg leuker dan het krijgen van cadeaus en ik doe graag mijn best om iemand anders te verrassen. Ik vind het leuk om een persoonlijk en origineel cadeau te geven en ik ben erg blij dat het me voor verschillende gelegenheden ook is gelukt. Ik wil je graag wat tips geven waarmee ook jij ... Read More »

DIY Adventskalender

Wie kent ze niet, de adventskalenders? In de decembermaand krijg je elke dag een chocolaatje of cadeautje uit het vakje van de dag. Maar ik was natuurlijk weer eigenwijs, ik heb weer wat in mijn hoofd en kan het niet laten om er zelf één te maken. En achteraf gezien: Zeker goed te doen! Nodig voor de Adventskalender enkele ochtenden tijd ... Read More »

Verjaardagsslinger

Babykleren die mijn kinderen het eerste moment aan hadden. Dat bijzondere t-shirt van mijn zusje uit Amerika. De babygordijnen waar ik goede herinneringen aan heb. Een lakentje van vroeger toen ik klein was. Of dat ene mooie stofje van de markt op vakantie. Al deze spulletjes lagen bij mij op zolder om bewaard te worden, ik kon er echt geen afstand ... Read More »

Beertje Paddington haken

Beertje Paddington geschiedenis In 1958 kwam beertje Paddington uit de pen van auteur Michael Bond. Hij beschreef hoe de familie Brown hem ontmoette op het perron van station Paddington in Londen. Zo kwam het populaire beertje aan zijn eigenaardige naam. In de jaren 70 werd het beertje pas echt populair door de kinderserie op televisie. Beertje Paddington film Het nostalgische beertje van ... Read More »

Speelgoedkist met naam

Een origineel kraamcadeau geven is nog niet zo eenvoudig, maar toen ik goed ging zoeken kwam ik op een speelgoedkist met naam uit. Sindsdien is dit het cadeau dat wij onze vrienden geven als er weer een lief baby’tje is geboren. Wat dit cadeau nog mooier maakt is dat de naam van het kindje erop staat en de creatie gebaseerd ... Read More »

Pannenlappen haken

Vroeger kon je in elke keuken zelf gehaakte pannenlappen vinden. Als meisje leerde je dat al van je moeder om voor je uitzet te maken. Dus leerde je ook zelf pannenlappen haken. Tegenwoordig heeft het meer een decoratieve functie, maar ook is het een trend om zelf woonaccesoires te maken. Waarom pannenlappen? De gehaakte pannenlappen zijn niet alleen een gebruiksvoorwerp, maar ... Read More »

LALYLALA pop

Lalylala konijn

De lalylala pop is typisch zo’n knuffel, die iedere moeder graag voor haar kindje wil. Zo’n knuffel, die favoriet wordt en overal mee naar toe mag.  Een knuffel, die overal tegen kan en een leven lang meegaat. Het leukste is natuurlijk om hem helemaal zelf voor je kind of kleinkind te maken.   Standaard pop met eindeloos veel varianten Alle poppen ... Read More »