Health

Zwangerschapsyoga in Dordrecht

Met de komst van ons tweede kindje in het vooruitzicht, heb ik weer gezocht naar een passende voorbereiding voor de bevalling. In mijn zoektocht naar iets sportiefs maar ook ontspannends, kwam ik terecht bij de zwangerschapsyoga van Yolayoga bij de yogastudio waar ik al eerder over schreef en waar ik enthousiast over ben. Ik heb een tien-wekelijkse zwangerschapscursus gevolgd en ... Read More »

Yoga in Dordrecht

Sporten doe ik graag, en dan met name hardlopen. Maar Yoga heb ik ook wel eens gedaan en ik had er ineens weer behoefte aan dit op te gaan pakken bij mij in de buurt. Ik zocht een Yoga-studio in de buurt en deed er een proefles en ik wil je graag vertellen hoe ik dat vond. Yoga in Dordrecht ... Read More »

Sporten tussendoor

Sportschool Sporten is niet voor iedereen weggelegd. Of dit nu hardlopen, Zumba of tennissen is. Je zal echt iets moeten vinden wat bij je past, wil je het goed kunnen volhouden. Want jezelf motiveren terwijl je op de bank zit (met de televisie aan) is voor niemand makkelijk. Natuurlijk heb je met een teamsport en bijvoorbeeld tennis altijd iemand die de ... Read More »

Supboarden; de nieuwe watersport!

Zijn jullie klaar voor de nieuwe watersport?! Misschien heb je er al van gehoord; ‘Supboarden’. Wat is het? Het komt oorspronkelijk uit Hawaii. Het is niet meer dan staan op een groot surfboard en je voortbewegen met een peddel door het water. Hoelang duurt het voordat jij kan blijven staan zonder in het water te vallen? Ga de uitdaging met ... Read More »

Mindfulness

Ik was altijd al nieuwsgierig naar Mindfulness en hoorde er veel vriendinnen van me over, maar verder dan de eerste pagina van een boek over Mindfulness, of een artikel in Flow Magazine kwam ik eigenlijk nooit. Afgelopen week heb ik de mogelijkheid gekregen via mijn werk om een cursus mindfulness bij te wonen en daar was ik gelijk enthousiast over, ... Read More »

Wk voetbal 2014 Brazilie

Het volgende wereldkampioenschap ofwel WK 2014, zal plaatsvinden in Brazilie. De meningen over het kiezen voor Brazilië zijn verdeeld.Er is genoeg leed en armoede in de sloppenwijken van Brazilie, die de Wereldvoetbalbond (FIFA) niet laat zien en zorgt dat dit ook niet in beeld komt.Dit is natuurlijk waanzin, al die sloppenwijken en miljoenen mensen die leven in armoede, terwijl de ... Read More »

Edith Schippers machtigste vrouw 2013

Edith schippers is minister van Volksgezondheid en in oktober is zij benoemd tot machtigste vrouw van Nederland. Dit wordt elk jaar gedaan door het vrouwenblad Opzij. Zij kiezen jaarlijks uit een lijst van meer dan honderd vrouwen een machtigste vrouw van Nederland. Voor dit jaar is dit dus Edit Schippers geworden, de 49 jarige politicus die uitkomt voor de VVD. ... Read More »