Persoonlijk kraamcadeau

Persoonlijk kraamcadeau

Als je baby geboren is en er komt kraamvisite op bezoek dan hebben ze vaak met zorg een leuk kraamcadeau uitgezocht. Hoe leuk is het dan om te merken dat mensen er ook echt speciaal werk van hebben gemaakt om een persoonlijk kraamcadeau te geven.
Onze dochter kreeg een paar mooie persoonlijke kraamcadeaus met haar naam en geboortekaartje erop en ik laat ze graag aan je zien.

Persoonlijk kraamcadeau

Als er een kindje wordt geboren dan wacht je met smart op het geboortekaartje zodat je weet wanneer je op kraamvisite mag komen. Het geboortekaartje is altijd met zorg uitgezocht door de kersverse ouders en daar zijn ze dan vaak heel trots op. Wij kregen een aantal cadeaus waar de afbeelding van het geboortekaartje op verwerkt was en dat is toch leuk om te krijgen!!! Zo kregen we een bewaarblik en een kinderkrukje met de afbeelding en de naam van onze dochter erop.

Kraamcadeau met naam

Ook op de naam van het pasgeboren kindje zijn de ouders vaak heel trots. Het is dus heel leuk om deze terug te zien op originele kraamcadeaus als een badcape, badjasje, rompertje, knuffeltje of in de vorm van een treintje met houten letters.
Een cadeau die wij kregen met alle geboortegegevens zoals op het geboortekaartje had ik nog nooit gezien. Dat was een houten blokkentoren waar ze later ook echt mee kunnen spelen.
Nog een origineel kraamcadeau met de naam van onze dochter is een boek waarin haar naam is verwerkt. Ik had deze al wel eens voorbij zien komen op facebook van lostmyname maar had deze nog nooit in het echt gezien. Het blijkt echt een heel leuk en mooi vormgegeven boek te zijn, waarvan ik zeker weet dat wij deze veel zullen gaan lezen.


Ik ben benieuwd welke originele persoonlijke kraamcadeaus er nog meer zijn. Welke hebben jullie bijvoorbeeld gekregen of gegeven en zou je anderen aanraden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*