Lifestyle

Tv succes: De Luizenmoeder

juf ank, bron NPO3

Het kan je niet ontgaan zijn, de Luizenmoeder is een doorslaand succes. Kijkcijfers rijzen de pan uit en niemand raakt erover uit gepraat. Al vanaf de eerst vooraankondiging van deze nieuwe serie was ik nieuwsgierig wat het zou brengen en dat bleek terecht! Ideaal koffieapparaat-materiaal De serie is al 4 weken bezig en vanaf de eerste aflevering levert dit genoeg ... Read More »

Harry Potter the Exhibition in Nederland

Ben jij net zo’n Harry Potter fan als ik, heb je de boeken gelezen en de films gezien. Dan is dit de plek om naar toe te gaan deze lente. Het is een tentoonstelling over de geweldige en vele filmdecors en beeldhouwwerken. Het is echt super leuk en makkelijk te vinden in Utrecht naast de snelweg. Let wel op om van te voren ... Read More »

Kerstmarkt in Dordrecht 2016

Kerstmarkt in Dordrecht Het is weer tijd om de kerstmarkten te gaan bezoeken. In het weekend 16, 17 en 18 december is de kerstmarkt weer in Dordrecht. Je kan je heerlijk de hele dag vermaken tot 21:00.  De kerstmarkt is te bereiken met de auto waarbij er gratis parkeerplaatsen buiten het centrum zijn geopend. Vanaf deze parkeerplaatsen rijden er pendelbussen tot ... Read More »

Netflix onze top 10

Netflix Wat doe je in deze donkere dagen in de winter, dat denk ik dus ook  NETFLIX kijken :)! Sinds september 2013 is netflix beschikbaar in Nederland. Het bedrijf biedt een maandabonnement aan voor streaming video on demand via internet. Wat ik vooral ideaal vind is dat je je eigen profiel aan kan maken. In je profiel wordt onthouden welke series ... Read More »

Ladies filmavond

Voor een heerlijke fijne filmavond met de ladies is de film over Bridget Jones echt aan te raden Bridget Jones’s baby Een hilarische film met veel humor, we hebben de hele avond gelachen. Hoe heerlijk is het om erachter te komen dat Bridget Jones op leeftijd zwanger wordt en niet weet wie de vader is.  Wie zal het zijn en ... Read More »

Festival in Goes

Ik heb er zin in! Festival de veste is een super leuk festival komend weekend 24, 25 en 26 Juni in Goes. Zoals de naam al zegt is het festival te vinden in het park de Veste. Programma Vrijdag 24 juni : kan je naar de openlucht bioscoop om verschillende films te gaan zien, heerlijk om met m’n picknick kleed er te ... Read More »

Huis van Gijn in Dordrecht

Huis van Gijn Simon van Gijn, zakenman, jurist en verzamelaar, woonde van 1864 tot zijn dood in 1922 in het huis in Dordrecht. Zijn huis en verzameling aan de Vereniging Oud-Dordrecht. Een aanrader en echt super leuk om dit mooie oude patriciërshuis te zien. Naast de ruimtes en kamers die te er zijn is er op de derde verdieping een kleine ... Read More »

Duiken in Rotterdam

Souldivers Duiken - Alles ok - check

Ik was altijd al nieuwsgierig naar het duiken en heb samen met mijn broer een leuke en interessante duikcursus gevolgd. Na een heerlijke dag van kennismaking met het duiken ben ik helemaal uitgeteld op de bank gaan liggen. Was een top dag met als afsluiting een certificaat van voltooing van het PADI Discover Scuba Diving programma. Vorig jaar had ik ... Read More »

Wouter Hamel

Een enorme aanrader!! The only one, de Wouter Hamel, gegarandeerd een top avond. Hij en zijn band zijn zo gaaf om life naar toe te gaan, het is een beetje jazzy, pop, funky muziek. In Eindhoven waren er zelfs fans uit Korea bij! Begin Wouter Hamel, voor het eerst gezien in de Mezz Breda, 2008. Sindsdien altijd met een vriendin ... Read More »

Boekpresentatie Diana Koster

Gisteravond was ik naar een boekpresentatie van het nieuwe en tweede boek “Perfecte bevallingen bestaan niet” van Diana Koster in Boekhandel Paagman in Den Haag. Een leuke presentatie van een enthousiaste en kundige vrouw met hart voor haar werk en haar cliënten. Ik ben er gelijk in begonnen en ik merk dat ik er gelijk in verder wil lezen. Diana ... Read More »