Naïf shampoo getest voor gevoelige kinderhuid

Naïf shampoo getest voor gevoelige kinderhuid

Voor de gevoelige huid van mijn dochter gebruik ik liever zo min mogelijk verzorgingsproducten, maar het is wel fijn als je met goede producten toch regelmatig haren kan wassen of even de huid kan verzorgen.
Ik testte de babyshampoo en bodylotion van Naïf Baby Care en ik vertel je graag waarom ik hier graag mijn kind mee blijf verzorgen.

Naïf shampoo en Naïf bodylotion

Naïf shampoo en bodylotion

Omdat onze dochter al van baby af aan een gevoelig huidje heeft, snel last van eczeem en droge huid, ben ik altijd een beetje alert op verzorgingsproducten en gebruik ik het liefst zo min mogelijk op haar huid. Toch wil je ze met enige regelmaat in bad doen omdat ze weer eens lekker vies zijn geworden en dan is het fijn om babyshampoo te hebben wat goed is voor de huid en ook prettig is in gebruik.
Zo kwam ik uit bij de producten van Naïf baby care, en deze probeerde ik uit.
Naïf gebruikt pure ingrediënten ( o.a. katoenzaadolie, zoete amandelolie, avocado-olie, tarwe proteine glutenvrij) en slechte ingrediënten die wel in andere babyproducten zit (parabenen, allergene geurstoffen, sodium laureth sulfate e.a.) gebruiken zij zeker niet. De subtiele geur die aan hun producten zit is fijn en ik merkte dat ik er zelf ook graag aan blijf ruiken. Dus voor een babyhuidje erg geschikt, je wil toch het liefst hun pure geur opsnuiven.
Aan mijn dochter merkte ik niet dat de shampoo in haar ogen prikte, maar natuurlijk vermijdt ik dat natuurlijk om in haar ogen te spoelen. Na het badderen lekker insmeren met de bodylotion van Naïf voordat ze in bed gaan en het huidje kan fijn herstellen voor weer een dag spelen en spetteren.

Naïf shampoo en bodylotion

Naïf shampoo en bodylotion

Salon Care for Beauty

De Naïf producten die ik gebruik zijn verkrijgbaar bij Salon Care for Beauty. De eigenaresse van deze schoonheidssalon heeft zich verdiept in de verzorging van gevoelige babyhuidjes sinds zij dit jaar moeder is geworden. In haar webshop en op haar blog legt zij uit, met haar achtergrond als schoonheidsspecialiste en haar moedergevoel waarom deze producten goed zijn om te gebruiken en dat maakte dat ik toch nog wat meer overtuigd ben van fijne producten van Naïf.

Niets fijner als een kindje wat onbezorgd kan spelen zonder irritatie van billetjes of huid.
Hebben jullie Naïf ook al eens geprobeerd of hebben jullie tips voor gevoelige babyhuidjes dan hoor ik dat graag.

www.saloncareforbeauty.nl
Rivierdijk 421A – 3372BV – Hardinxveld-Giessendam – 0184 634246

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*