Supboarden; de nieuwe watersport!
bron: sup11citytour.com

Supboarden; de nieuwe watersport!

Zijn jullie klaar voor de nieuwe watersport?! Misschien heb je er al van gehoord; ‘Supboarden’.

Wat is het?

Het komt oorspronkelijk uit Hawaii. Het is niet meer dan staan op een groot surfboard en je voortbewegen met een peddel door het water. Hoelang duurt het voordat jij kan blijven staan zonder in het water te vallen? Ga de uitdaging met je vrienden of familie aan en ga een middagje ‘suppen’ op het water.

Het totale plaatje is juist de fun die je zoekt! De juiste balans zoeken en de combinatie van zon, zee en het strand. Veel heb je er niet voor nodig, een board, een peddel en je zwemkleding.

Ga je het voor het eerst doen, dan zal je balans zoeken het moeilijkste zijn. De peddel is hierbij een goed houvast. Wees niet bang om te vallen en vind je het toch eng, dan begin je eerst op je knieën.
Na de eerste kennismaking zal je al snel verder de zee op gaan met een instructeur.

Geniet van het water en de zon om daarna bij te kletsen onder het genot van een lekker drankje in een leuke strandtent!

Supboarden is laagdrempelig en heel veelzijdig. Deze combinatie zorgt ervoor dat de sport snel aan populariteit heeft gewonnen.

De nieuwe watersport

Supboarden is niet alleen fun, maar ook een ideale workout. Sla de bladen maar eens open en je ziet dat elke bekende acteur uit Hollywood wel eens met een peddel in zijn hand heeft gestaan. Veel bekende hollywoodsterren en BN’ers zijn razend enthousiast over het ‘suppen’.

In Nederland is er volgende week een Elfstedentocht voor Supboarden!  Deze sport is in korte tijd dus uitgegroeid tot een ware ‘trendsport’.

Heb jij het al een keer gedaan? Of ga jij je inschrijven voor de elfstedentocht? laat het ons weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*