Netflix onze top 10

Netflix onze top 10

Netflix

Wat doe je in deze donkere dagen in de winter, dat denk ik dus ook  NETFLIX kijken :)! Sinds september 2013 is netflix beschikbaar in Nederland. Het bedrijf biedt een maandabonnement aan voor streaming video on demand via internet.

Wat ik vooral ideaal vind is dat je je eigen profiel aan kan maken. In je profiel wordt onthouden welke series je kijkt en worden er aan de hand daarvan ook tips gegeven voor nieuwe series. Daarnaast is het bedrijf nu zo groot geworden dat het zijn eigen original series heeft gemaakt. Dit zijn echt top series, er staan dan ook niet voor niets original series in mijn top 10 lijst.

Naast series staan er ook veel films op de zender. Ook brengt Netflix zijn eigen films uit en staan er specials op, zoals Justin Timberlake + The Tennessee Kids concert film.

Top 10gilmore_girls_netflix

  1. Gilmore Girls. Voor als je echte zin hebt in nostalgie en heerlijke meidenavondjes met thee en chocolade. Het is een serie over een alleenstaande jonge moeder en dochter. De eerste 7 seizoenen kan je terug kijken en 25 november komt er een nieuw seizoen uit.
  2. The Crown. (Original) Een mooi historische drama. De serie vertelt een biografisch verhaal over het leven van koningin Elizabeth II.
  3. Stranger things. (Original) Dit is een super spannende mysterische serie. In deze serie wordt er een jongen vermist en gaan zijn vrienden naar hem op zoek.
  4. A Series of Unfortunate Events. (Original) 17 November is er een trailer uitgekomen van een nieuwe komische drama serie die in januari 2017 uitkomt. De serie is gebaseerd op de kinderboekenreeks van Lemony Snicket, waarbij 3 kinderen hun ouders verliezen in een brand en opgevangen worden door familielid Graaf Olaf. Ik kan niet wachten deze serie te gaan volgen.
  5. Orange is the New black. (Original) Een coole serie gebaseerd op de autobiografie van Piper Kerman. Zij is veroordeeld voor 15 maanden gevangenisstraf voor het transporteren van drugsgeld. Het verhaal speelt zich dan ook af in de vrouwengevangenis waar Piper verschillende karakters ontmoet.
  6. Jessica Jones. (Original) Voor een heerlijk marvel verhaal. Na haar einde als superheldin gaat Jessica aan de slag als privédetective. Of de serie ‘Daredevil’ een verhaal over een blinde advocaat die s’nachts veranderd in een superheld.
  7. Homeland. Een van de top series die op Netflix staat. De CIA agent Carrie is ervan overtuigd dat de amerikaanse marinier, die krijgsgevangene is geweest van Al-Qaida, een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid.
  8. The Outlander. Deze drama serie speelt zich in de mooie hooglanden van Schotland. Een getrouwde verpleegster is op vakantie in schotland met haar man waar ze een druidencirkel bezoekt. Bij het aanraken van de steen vervolgt haar verhaal in een andere tijd.
  9. Pretty Little Liars. Dit is weer een heerlijke meiden serie, een tiener drama/mysterische serie. Na een logeerpartij verdwijnt Alison spoorloos. Een paar jaar later vinden de meiden elkaar terug na berichtjes te ontvangen van iemand die zichzelf A noemt.
  10. Marco polo. (Original) Dit is een interessante amerikaanse serie over de ontdekkingsreiziger Marco Polo. Hij wordt door zijn vader als onderpand achter gelaten bij kublai khan in Mongolie en voorziet de Khan van zijn kennis over de wereld.

Dit is onze top 10. Mis jij nog een serie en heb jij nog tips voor leuke series op Netflix voor ons? Ik hoor het graag :).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*