Bloggers

schrijfsterVoor ons blog zijn we altijd opzoek naar andere enthousiaste bloggers.

Schrijf je makkelijk teksten en vindt je het leuk om voor een echt vrouwenblog artikelen te schrijven?

Dan zijn we zeker op zoek naar jou!

Wat voor voordelen heeft bloggen op Femme Fabulous voor jou?

 • Je kunt ons blog als referentie gebruiken en hierdoor laten zien dat je serieuze en interessante artikelen schrijft.
 • Je bouwt mee aan een groeiend blog wat steeds meer bekendheid zal krijgen wat ook jou weer ten goede zal komen.
 • Wanneer we iets groter zijn zullen we ook producten toegestuurd krijgen die jij wellicht mag testen en uitproberen.
 • Ook kun je verschillende events en beurzen bij wonen uit naam van ons blog.

Wat we van jou verwachten:

 • Leuke en persoonlijke schrijfstijl
 • Uiteraard een goede beheersing van de Nederlandse taal

Lijkt het je wat, stuur dan een reactie via onderstaand formulier:

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Bericht

 

 • Nora

  Ik ben Nora, ik woon samen met mijn gezin in Dordrecht. Ik heb een breed interesse gebied, van sport tot mode en schrijf daarom over van alles en nog wat. Veel lees plezier.
 • Nomi

  Hoi ik ben Nomi, woon samen met mijn vriend in Bergen op Zoom en ik ben een hard werkende happy dertiger. Mijn hobby's zijn leuke dingen ondernemen met familie en vrienden waar veel van mijn vrije tijd in gaat zitten. Ik schrijf dan ook veel artikelen over leuke uitjes, mode en alles wat er op mijn pad terecht komt. Veel lees plezier!
 • Afra

  Mijn naam is Afra Hermus. Ik ben moeder van 2 kleine draken: Juliet van 5 en Simon van 7. Ook ben ik gastouder van nog 6 kinderen (niet tegelijk hoor) en ik run mijn eigen webwinkel: De Dolle Draad. Daarnaast schrijf ik met plezier voor Femme Fabulous over mijn hobby in de keuken en over alles wat ik verder nog met jullie wil delen.
 • Miranda

  Ik ben Miranda (30) en eigenaar bij Schoonheidssalon Couleur in Dordrecht. Inmiddels heb ik heel wat ervaring omtrent gezichtsverzorging en pedicure. Advies en tips geven via een blog leek mij hartstikke leuk als aanvulling op mijn huidige werk, omdat ik vaak zie dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Velen willen hun huid goed verzorgen, maar door de verkeerde producten of verkeerd gebruik, heeft dat een negatief effect op de huid. Dit vind ik zonde van de moeite en het geld. Sinds 5 jaar ben ik getrouwd met Koen en hebben we 3 kinderen, Veerle(4) en Robin(2,5) en Mats (9 maanden). Ons leven is dus vrij druk en moet goed georganiseerd zijn. Ik vind het erg leuk om dingen met jullie te delen die op mijn pad komen waardoor het leven net wat makkelijker en effici├źnter wordt, zodat er tijd over is voor de leuke dingen!
 • Nanette

  Ik ben Nanette en ben happy dertiger die houdt van het leven en die de zonnige kant ervan bekijkt. Ik werk als Fysiotherapeute en vind mijn werk leuk, maar buiten mijn werk nog veel meer dingen leuk en daar schrijf ik over. Ik ben ook moeder van twee gezellige meisjes. Sporten en gezondheid hebben buiten mijn werk ook priv├ę mijn interesse en vanuit mijn professie als Fysiotherapeute en mijn persoonlijke interesses deel ik dit graag met anderen. Koken en dan met name bakken vind ik leuk. En zoals vele vrouwen heb ik de hobby om te shoppen voor mezelf en nu dus ook voor mijn kindje. De dingen die ik meemaak en waarvan ik denk dat ik daar andere ook mee kan helpen of verblijden, daar schrijf ik over.
 • Ingeborg

  Ik ben een enthousiaste blogger en vind het leuk om blogs te schrijven. Deze schrijf ik over over dingen die ik zelf meemaak in het dagelijks leven of over landen/plaatsen waar ik geweest ben. Ik ben dol op avondjes uitgaan of chillen met mijn vrienden. Daarnaast drum ik en hou ik van muziek. Daarom ga ik ook met veel plezier naar concerten of festivals. Tot slot studeer ik om geschiedenis docente te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*