Goede voornemens

Goede voornemens

Goede voornemens

Wat betekent het nu eigenlijk om goede voornemens te hebben. Ik heb het opgezocht in de echte van Dale woordenboek. ‘Goed’ heeft verschillende betekenissen zoals eerlijk, gezond en knap. ‘Voornemen’ betekent het plan hebben om. Misschien kunnen we het letterlijk vertalen naar ‘het plan hebben om eerlijk, gezond en knap te worden in 2016′.

Ik vind het een mooi voornemen en dit neem ik graag mee in 2016.

Platte buik

Om maar eens te beginnen bij knap. Ik zou graag een platte buik hebben en ik heb dan ook het plan dit te verwezenlijken in 2016. Het streven is er naar om knap te worden dit jaar, maar daarvoor heb ik ook de knapheid nodig om door te zetten. Ik heb vaak de discipline niet om mij hieraan vast te houden. Wel kan ik me vast houden aan de tips die ik doorkrijg via facebook voor een platte buik van onze collega blogger.platte-buik-voorbeeld-660x330

Bewegen

Wat ik nog meer in mijn goede voornemen belangrijk vind is gezond. Gezondheid is het mooiste wat een mens zich kan durven dromen. Mijn lichaam werkt niet altijd mee, maar bewegen kan mijn lichaam wel. Al is het maar het wandelen van het station naar huis. Elke beweging helpt. Ik ben dan ook vast beraden meer te gaan bewegen in 2016. Het liefste ga ik 2 uur sporten in de week en elke dag minstens een half uur goed bewegen.

Genieten

Het aller belangrijkste is toch wel eerlijk. Eerlijkheid duurt het langst, niet alleen eerlijkheid naar anderen maar ook naar jezelf. Ik hoop altijd eerlijk te zijn naar mezelf en ervoor te zorgen dat ik geniet van het leven. Bij mij gaat dat soms gepaard met heerlijk eten en drinken. Ik heb dan ook besloten om in het nieuwe jaar dat ene stukje pizza, die paar laatste patatjes en het laatste glaasje wijn, die ga ik laten staan in 2016. De kracht om eerlijk te zijn naar mezelf zorgt ervoor dat ik straal en geniet van alles en iedereen om me heen.

Wij van Femme Fabulous wensen iedereen een stralend 2016 toe, dat al jullie dromen mogen uitkomen. En natuurlijk ben ik benieuwd naar jullie goede voornemens!? Laat het me weten 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*