De Negenmaandenbeurs 2015

De Negenmaandenbeurs 2015

De Huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs zijn er weer. Een jaarlijks terugkerende beurs die vele bezoekers trekt, voornamelijk vrouwen, die daar naar hartenlust kunnen shoppen, workshops kunnen volgen, eten en drinken. De Huishoudbeurs bestaat dit jaar 70 jaar en wordt gehouden van 25 februari t/m 1 maart 2015 in de RAI in Amsterdam. Daarnaast kun je met je kaartjes van de huishoudbeurs ook terecht op de Negenmaandenbeurs, Het evenement waarvan zij zeggen dat de (aanstaande) mama niet mag missen omdat je er alles vind voor je zwangerschap en baby.
Nou dat wil ik als jonge moeder wel eens meemaken om er ook over mee te kunnen praten.

Allereerst viel me al op dat er heel veel vrouwen naar de beurs gaan en natuurlijk ook heel veel vrouwen met een bolle buik of kinderwagen, ikzelf had er niet aan moeten denken te slenteren over een beurs met een grote buik en ook niet met een kinderwagen, want voor de kindjes kan ik me niet voorstellen dat het heel leuk is om tussen herrie en benen door te kijken.

De Negenmaandenbeurs is een ruime en overzichtelijk opgezette beurs waar allerlei grote zaken als Prenatal en Kruidvat staan, maar wat ik leuk vond is dat er rondom ook een hoop kleine originele standjes staan waar je beslist even een kijkje zou moeten nemen. Ik kon er niet met lege handen vandaan komen en hieronder vertel ik wat er voor mij echt uitsprong.

Little Dutch
Prachtige stand met lieve, frisse producten voor je baby en babykamer. Ik keek er me ogen uit en zag allerlei moois voor zowel baby jongens als meisjes. Voor elk wat wils mooie lakentjes, slaapzakjes en aankleedkussenhoezen, als ook kleine accessoires om je box of wieg aan te kleden. Ik wilde er persé iets kopen, en kocht een mooie kruikzak om kado te geven, met design `light blue with roses`. Eigenlijk had ik er meer willen kopen, maar ik kon me inhouden…

De Nijntje beurstas
Ik zag er iedereen mee lopen en het leek me leuk er ook één te hebben, de beurstas van Nijntje. Voor een klein bedrag, namelijk €3,50, koop je een tas van Nijntje waar een paar leuke producten in zitten voor aanstaande moeders. Je krijgt twee zonneschermen van “Kikker” voor in de auto (mijn favoriet), slingers van Nijntje, een probeerverpakking van Kruidvat Luiers en een leuk tijdschrift. De tas is leuk om voor je kindje te gebruiken om speelgoed in mee te nemen of bijvoorbeeld naar het strand. En ikzelf vind de boeken van ¨kikker¨ erg leuk dus ik denk dat de zonneschermen leuk in de auto zullen staan, tenminste niet zo saai zwart.

nijntje

Dynamic Comfort
Dit was een leuk knus standje met gezellige verkoopsters die vol lag met mooie dekens, boxkleden, plaids en accessoires voor jezelf of kinderkamer. Ik had moeite met een keuze te maken uit de vele kleuren en designs maar kon toch een prachtig ledikantdekentje vinden rood-roze met hartjes en op de valreep ook een nostalgisch lampje met lampenkapje, helemaal leuk voor op het kamertje van mijn dochter.

Na beide beurzen te hebben bezocht (met boodschappenkarretje op wieltjes) zaten we uitgeput in de trein terug, het was leuk en gezellig, maar niet persé omdat we deze beurs bezocht hadden. Ik vind het persoonlijk te massaal en er worden veel zogenaamde beursaanbiedingen verkocht.

Zijn jullie ook wel eens naar de Negenmaandenbeurs geweest? Laat mij hieronder weten hoe jij dit ervaren hebt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*