Travel

Tenerife – zonvakantie tips

Tenerife Tenerife is het grootste eiland van de eilandengroep de Canarische eilanden. De eilanden behoren tot Spanje maar hebben hun eigen echte Canarische cultuur. Het toerisme is er groot, waardoor er een grote boulevard langs de zuidelijke westkust is opgebouwd met veel leuke winkeltjes en restaurantjes om door heen te wandelen. In de winter is het er rustig qua toeristen en kan ... Read More »

Weekendje naar Rome

Rome Weekendje weg, aanrader is om naar Rome te gaan. De hoofdstad van Italië met zijn rijke geschiedenis, vele mooie kerken, het vaticaan en lekker eten. Het centrum is groot, mijn tip is dan ook om een Metro kaartje te kopen voor 48 uur. Om even rust te hebben van de vele toeristen en mensen massa’s raad ik aan naar ... Read More »

Weekendje naar Amerika

Wie zegt dat een trip naar Amerika meteen weken moet duren? Een weekendje weg naar Amerika? Waarom niet! Ik heb het vorig jaar gedaan en zal je vertellen hoe jij er een topweekend van maakt. Een leuke locatie om een weekendje naar toe te gaan is Washington D.C. Je kunt hier ontzettend veel zien en naar veel leuke plaatsen toegaan. ... Read More »

Tripje naar Ierland

Zin om een midweek weg te gaan naar Ierland? Dan heb ik een paar leuke tips voor je. Tip 1 Om te beginnen is Dublin, de hoofdstad, ontzettend leuk om te bezoeken. Je kunt hier leuk rondlopen en beetje cultuur snuiven en/of een tour maken met een waterboot. Tip 2 Maar ook veel leren over de geschiedenis. Zo heb je ... Read More »

Tips weekendje weg Parijs

Parijs De hoofdstad van Frankrijk en een echte aanrader voor een weekendje weg. Met de Thalys ben je ongeveer 2,5 uur onderweg en stap je midden in Parijs uit! Hoe geweldig is dat, boek van te voren je treinticket en hotel en geniet van een heerlijk weekend Parijs. Hierbij wil ik jullie na 3 keer Parijs te hebben bezocht een lijst ... Read More »

Naar het theater

presentatieavond cascade

Jaarlijks gaan wij naar meerdere voorstellingen in het theater omdat we dat het ultieme en meest gezellige uitje vinden om te doen. Je kan namelijk samen met je familie, vrienden, partner of kinderen naar het theater en er is voor iedereen wel een voorstelling te vinden die leuk is. Zo zorgen wij ook altijd dat we zo snel mogelijk kaarten voor ... Read More »

Fotoboek maken

Fotoboeken van vroeger Vroeger was alles anders. Zeker als het gaat om het maken van een fotoboek. Voor je vakantie kocht je een paar rolletjes. Vervolgens koos je bedachtzaam waar je foto’s van ging nemen, je had er namelijk maar 36 per rolletje of zelfs minder. Je bracht de foto’s na je vakantie snel weg om na 1 week verrast ... Read More »

Koningsdag 2015 in Dordrecht

Koningsdag 2015 komt eraan en het is dit jaar in onze eigen stad Dordrecht!!! En wat is er nou leuker dan van Dordtenaren te horen waar je nou echt heen moet gaan op deze feestelijke dag. Wij vertellen het je en hopen dat je hierdoor naar onze mooie stad Dordrecht komt, want het is echt de moeite waard om de ... Read More »

Populaire wintersportgebieden

Val Thorens

Wintersport, of je houd ervan of je hebt er een hekel aan en gaat liever uitgebreid op zomervakantie. De wintersportliefhebbers zijn echter diehards, die bijna elk jaar één of meerdere keren de sneeuw opzoeken om lekker te skiën, langlaufen, snowboarden of gewoon om te wandelen in de natuur. Het seizoen zit er weer bijna op, maar we zetten een aantal ... Read More »

IJshotels

De zomer is helaas weer voorbij en we gaan nu weer de winter maanden tegemoet. Het gezellige knusse seizoen met de heerlijke feestdagen staat weer voor de deur.  Ben je fan van de winter en doet kou jou niet zoveel? Dan moet je echt eens een nachtje in een ijshotel proberen. Er zijn in de wereld verschillende ijshotels waar je ... Read More »