Naar het theater
presentatieavond cascade

Naar het theater

Jaarlijks gaan wij naar meerdere voorstellingen in het theater omdat we dat het ultieme en meest gezellige uitje vinden om te doen. Je kan namelijk samen met je familie, vrienden, partner of kinderen naar het theater en er is voor iedereen wel een voorstelling te vinden die leuk is. Zo zorgen wij ook altijd dat we zo snel mogelijk kaarten voor de meest gewilde namen bestellen, maar ook is het leuk om naar minder bekende artiesten te gaan.

Theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht

Wij gaan vaak naar dit theater omdat het dichtbij is en wij vinden het een knus theater. Met ca. 275 stoelen en een zaal waarbij je dicht bij het podium en de artiest zit, heeft het theater een intieme setting. Ook vinden we ieder theaterseizoen te veel voorstellingen de moeite waard om te gaan, en is het voor ons vaak moeilijk kiezen. Doordat het een vrij klein theater is, zijn ook de prijzen van de kaarten goed betaalbaar, zo kan je dus naar nog meer leuke voorstellingen gaan dan wanneer je naar een voorstelling van een grote artiest gaat in een groot theater.
Nog een voordeel aan dit theater is dat je in de pauze of na de voorstelling een gezellig foyer hebt om een drankje en een hapje te doen. Vaak is het ook nog zo dat de artiest daar ook een drankje doet na de voorstelling en je dus ook de kans krijgt een praatje te maken of leuke artikelen van de artiest te kopen.

theater cascade

theater cascade

Theaterseizoen 2015-2016

Veel theaters maken binnenkort het nieuwe seizoen bekend en laten op die manier weten welke grote artiesten zij hebben weten te regelen om in hun theater te komen spelen.
Zo ook Theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht, die dat met een speciale presentatieavond doen. Dit doen zij heel origineel door een artiest als presentator te vragen, dit jaar is dat Yora Rienstra, met daarnaast een viertal optredens van andere artiesten die ook in het nieuwe programma zullen spelen. Zo zie je al een voorproefje van wat mogelijk leuk is om naar toe te gaan en je hebt gelijk een leuk gevarieerde avond.

presentatieavond cascade

presentatieavond cascade

Kaarten bestellen

Op de presentatieavond van Theater Cascade wordt het nieuwe theaterseizoen aan het publiek gepresenteerd en kan je als eerste deze kaarten bestellen, nog voordat het programmaboekje in de bus valt bij de het grote publiek. Met dit voorrecht kan je er dus voor zorgen dat je eindelijk die bekende artiest kunt gaan zien die je altijd al had willen zien.
Je kan dus kaarten bestellen voor deze leuke avond en daarna de eerste keus krijgen op nieuwe voorstellingen.

Wij zijn er weer bij op 12 mei 2015 om er snel bij te zijn om leuke voorstellingen te reserveren.
Ga jij ook? Laat ons weten welke artiest jij graag zou zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*