Koffiebonen kopen

Koffiebonen kopen

Sinds kort hebben wij een nieuw koffiezetapparaat en een nieuwe hobby die daarbij komt is speuren naar de lekkerste koffiebonen voor de lekkerste koffie thuis. Ik heb er inmiddels al een aantal geprobeerd en ik vertel je er graag over.

man met bril

Man Met Bril Koffie

De eerste koffie die ik echt wilde proberen was de koffie die eind 2015 de AD koffietest won met de eerste plaats en komt uit een van mijn favoriete steden Rotterdam, namelijk de koffie van Man met Bril. Nou dat is werkelijk een fantastische koffie waarmee we ons nieuwe koffiezetapparaat inwijdden.
Ik nam de blend met bonen uit brazilie en ethiopie en deze heeft een makkelijke smaak die heel toegankelijk is en die zowel voor espresso liefhebbers als voor cappuccino liefhebbers goed is.
koffie de koffiebranderij

Lunchroom de Koffiebranderij

Ik was al bekend met deze leuke lunchroom in Hilversum voordat ik er koffie kocht, namelijk toen ik er een keer lunchte en hun koffie probeerde. Deze lunchroom dankt de naam aan de naastgelegen koffiebranderij waar zij elke maandag versgebrande koffiemelanges van krijgen. Koffiebonen kopen kan je dus goed bij lunchroom de Koffiebranderij zodat je thuis ook van deze heerlijke koffie kan genieten in de vorm van espresso of cappuccino.
Wij hebben de milano gold geprobeerd omdat deze een pittige smaak heeft en geschikt is voor alle apparaten en snelfilters. En inderdaad ook deze koffie is erg lekker als espresso of cappuccino.

koffiebonen

De Stadsbranderij in Dordrecht

De volgende koffie waar ik benieuwd naar ben is de Sumatra Gayo Raja koffie met koffiebonen uit Sumatra. Er is in Dordrecht een nieuwe koffiezaak gekomen, De Stadsbranderij, die zelf koffiebonen branden en met name deze koffie spreekt me aan omdat wij ook in Sumatra zijn geweest. Ik kan je hopelijk binnenkort meer vertellen over de smaak van deze koffie.

Je merkt wel dat ik het leuk vindt om verschillende koffies uit te proberen.
Ben jij ook dol op koffie? Ik hoor graag welke koffie jij mij aan zou raden om zeker te proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*