Kids

Wat schaf je aan voor een tweede kindje?

Als je een tweede kindje in je gezin verwacht, dan heb je vaak nog veel spullen in huis die je voor de eerste hebt aangeschaft. Zijn er dan nog spullen die je voor je tweede kindje aan moet schaffen? Ik merkte zelf dat dat niet zoveel meer is, hoewel ik wel een klein lijstje met tips voor je heb. Een ... Read More »

Persoonlijk kraamcadeau

Als je baby geboren is en er komt kraamvisite op bezoek dan hebben ze vaak met zorg een leuk kraamcadeau uitgezocht. Hoe leuk is het dan om te merken dat mensen er ook echt speciaal werk van hebben gemaakt om een persoonlijk kraamcadeau te geven. Onze dochter kreeg een paar mooie persoonlijke kraamcadeaus met haar naam en geboortekaartje erop en ... Read More »

Kraamcadeau top 10

Onlangs ben ik weer trotse moeder geworden van een mooie dochter, en oh wat zijn we weer verwend met mooie kraamcadeaus. Dit bracht me op het idee om mijn persoonlijke top 10 van kraamcadeaus met jullie te delen. 1. Kraambezoekboek. Ik was bij de geboorte van mijn eerste dochter voorbereid op veel kraamvisite en wist precies hoe ik het wilde. ... Read More »

Naïf shampoo getest voor gevoelige kinderhuid

Voor de gevoelige huid van mijn dochter gebruik ik liever zo min mogelijk verzorgingsproducten, maar het is wel fijn als je met goede producten toch regelmatig haren kan wassen of even de huid kan verzorgen. Ik testte de babyshampoo en bodylotion van Naïf Baby Care en ik vertel je graag waarom ik hier graag mijn kind mee blijf verzorgen. Naïf shampoo en ... Read More »

70 jaar vrijheid

Als kind  werd ik op 4 mei altijd naar binnen geroepen, verplicht om 20:00 op de bank te zitten en dan even stil te zijn. Maar waarvoor? Als kind had ik al veel vragen en vroeg ik mijn oma naar haar verhalen. Tegenwoordig kijk en lees ik over de oorlogstijd in Nederland. Dat wij nu in 2015 al 70 jaar ... Read More »

Babykamer inspiratie

Babykamer Malmo

Voor moeders, aanstaande moeder of eigenlijk voor iedere vrouw. Het is altijd leuk om inspiratie op te doen en dit keer zetten we de 6 leukste babykamers op een rijtje. Zelf kon ik niet genoeg krijgen van nieuwe ideeën opdoen voor onze babykamer en het is ook heel leuk om te zien hoe steeds meer vrouwen in je omgeving daar ook mee bezig ... Read More »

De Negenmaandenbeurs 2015

De Huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs zijn er weer. Een jaarlijks terugkerende beurs die vele bezoekers trekt, voornamelijk vrouwen, die daar naar hartenlust kunnen shoppen, workshops kunnen volgen, eten en drinken. De Huishoudbeurs bestaat dit jaar 70 jaar en wordt gehouden van 25 februari t/m 1 maart 2015 in de RAI in Amsterdam. Daarnaast kun je met je kaartjes van de ... Read More »

Gehaakte baby gympen

Stoere baby gympen voor jongens en meisjes. De slofjes zijn hand gehaakt en uniek in de vorm van gympen. Ze sluiten met een heuse gehaakte veter, zodat het slofje altijd past. De gympen zijn gemaakt van speciaal acrylgaren wat zacht aanvoelt voor de babyvoetjes. Je kan de slofjes gewoon in de wasmachine wassen.   Waarom baby slofjes in de vorm van gympen? Het houdt ... Read More »

Beertje Paddington haken

Beertje Paddington geschiedenis In 1958 kwam beertje Paddington uit de pen van auteur Michael Bond. Hij beschreef hoe de familie Brown hem ontmoette op het perron van station Paddington in Londen. Zo kwam het populaire beertje aan zijn eigenaardige naam. In de jaren 70 werd het beertje pas echt populair door de kinderserie op televisie. Beertje Paddington film Het nostalgische beertje van ... Read More »

Badcapes met naam

Wat is er heerlijker om je baby vanuit de douche af te drogen en warm te houden in een grote badcape. Badcapes heb je in veel verschillende maten en kleuren. Verder is het ook leuk om een persoonlijke badcape te laten maken en deze cadeau te geven aan iemand. Kwaliteit Wanneer je badcapes online besteld en laat maken is het ... Read More »