Ladies filmavond

Ladies filmavond

Voor een heerlijke fijne filmavond met de ladies is de film over Bridget Jones echt aan te raden

Bridget Jones’s baby

Een hilarische film met veel humor, we hebben de hele avond gelachen. Hoe heerlijk is het om erachter te komen dat Bridget Jones op leeftijd zwanger wordt en niet weet wie de vader is.  Wie zal het zijn en voor welk team ben jij. De britse en overanderde Mark Darcy of de nieuwe amerikaanse  lover Jack. Ik ben voor team Jack, wat een lekkerding die Patrick Dempsey.image2

Renee Zellweger doet het ook weer fantastisch met haar geweldige gezichtsuitdrukkingen. Elke scene is leuk om Bridget haar verhaal te zien en de gênante situaties waar ze nu weer in terecht komt. Het is duidelijk jong of oud, dit is een film om te gaan zien.

Bioscoop voor de ladies

Voor ons was het duidelijk we gaan naar The Movies in Dordrecht. Het was geen officiële ladies night, maar zelf hebben we er een ladies night van gemaakt. Dit door met z’n allen af te spreken bij iemand thuis, daar goodie bags uit te delen met wat lekkers en heerlijke warme sokken voor bij de film. Na de film hebben we uiteraard nog even een drankje gedaan in het grand cafe van the movies om heerlijk na te kletsen over Bridget Jones.

Ik ben benieuwd wie van jullie de film al hebben gezien? Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en achter welk team sta jij? Team Darcy of Team Jack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*