Top 5 dameshorloges 2015
Bron: http://guesswatches.com/

Top 5 dameshorloges 2015

Een dames horloge is een belangrijk stijlaccessoire. Elk jaar worden de nieuwe dames horloges al in de in het jaar ervoor bepaald en besproken.  Veel mannen dragen een horloge uit praktische overweging, de dames dragen een horloge vooral als trendy modeaccessoire en als aanvulling op hun outfit. Bijna iedere vrouw heeft wel meerdere horloges in haar nachtkastje liggen. De meest bekende merken op algemeen horlogegebied zijn Seiko, Pulsar, Diesel en TW Steel. Voor vrouwen zijn voornamelijk de merken Fossil, Michael Kors, Esprit, Guess en DKNY populair. We nemen deze top 5 graag met je door.

Guess Dames Horloge 20151) Guess. Guess heeft zeer mooie en chique vrouwenhorloges. Veel vrouwen hebben een Guess dames horloge en sieraden in hun bezit. De sieradenlijn van Guess is dan ook echt een aanrader.

 

Fossil Horloge 20152) Fossil. Fossil is een stoer, maar tegelijkertijd elegant horlogemerk. Wat zakelijke vrouwen dragen vaak Fossil. Fossil en Diesel lijken qua stijl aardig op elkaar. Fossil heeft ook klassieke strakke horloges in hun assortiment.

 

Esprit Horloge 2015  3) Esprit. Esprit heeft als kledingmerk een chique uitstraling. Dit geldt ook voor de horloges. De dames horloges zijn verfijnd en vaak eenvoudig, maar toch elegant. Veel vrouwen dragen als ‘standaard’ horloge, een horloge van Esprit.

 

Micheal Kors Horloge 20154) Michael Kors. Michael Kors zorgt vooral voor trendy horloges. Er zijn periodes dat deze horloges meer gewild zijn dan de andere horloges. Puur omdat ze trendy zijn en mensen elkaar navolgen op trendgebied. Deze horloges bevatten veel steentjes en zijn in het goud, zilver en rosé verkrijgbaar.

DKNY horloge top 5 dames
5) DKNY. De afkorting van Donna Karan New York. Lijkt qua horloges opeen combinatie van Esprit en Guess. Mooie stijlvolle horloges zonder al te veel poespas eraan.

 

Deze horlogemerken zijn erg populair en deze merken brengen soms mooie horloges uit voor de mannen. De mannen dragen wel vaker andere horloges namelijk van TW Steel, Diesel en Fossil (stoer), Seiko, Pulsar en Michael Kors (chic).

Zit jouw horloge merk er tussen? Zo niet wat is jouw favoriete horloge merk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*