Steigerhouten meubelen
bron: Gamma

Steigerhouten meubelen

Steigerhout

Wandmeubel, designed by Chris

Wandmeubel, designed by Chris

Steigerhout is de leukste houtsoort en trend die er voor je meubelen en tuinmeubelen op dit moment is!

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Of je nu een loungebank, een stoel, een tafel, een wandmeubel wil maken. Het kan allemaal met steigerhout! Het fijne eraan is dat je het zelf kunt maken en het dan kosten besparend is. Je hoeft dan alleen het hout te kopen en aan de slag te gaan.

Steigerhouten meubelen hebben een unieke en robuuste uitstraling. Steigerhout is een heel mooi natuurproduct en erg geschikt voor het maken van meubelen en tuinmeubelen. Het steigerhout is vrij onderhoudsvriendelijk, een paar keer schoonmaken is al genoeg. Steigerhout is van zichzelf al geïmpregneerd. Een ander voordeel van steigerhout is nadat het nat is geworden weer vrij snel droog is Het is dus uitermate geschikt voor meubelen die veel buiten staan.

Flexibel

Met steigerhout kun je flexibel omgaan, of je nu bijvoorbeeld een grote of kleine tafel maakt. Door het robuuste uiterlijk kun je alle kanten op. Er zijn verschillende voorbeelden te vinden om jou ideale steigerhouten meubel in elkaar te zetten.

Chris

Eettafel, Designed by Chris

Eén van de mooiste tuinmeubelen die je van steigerhout kunt maken, is  een grote eettafel! Bepaal zelf hoe hij eruit ziet, hou je meer van een moderne tafel of ga je toch voor die landelijke look.
Je kunt het zo gek niet bedenken wat je allemaal van steigerhout kunt maken, maar ‘think out of the box’ en wees creatief! Tafels, stoelen, banken, bloembakken, bijzettafel, ligbedden en nog veel meer.
Maak je eigen steigerhouten meubelen en tuinmeubelen, zoals jij het wilt!

Laat me weten en zien wat jouw creaties zijn met steigerhout?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*