Roy donders huispakken

De huispakken van de ‘stylist van het zuiden’, vliegen de deur uit. Net als de worstenbroodjes met spek van de plaatselijke bakker. Roy Donders is hot!

Wie is Roy donders eigenlijk?

Sinds afgelopen jaar is hij erg bekend, mede doordat er op de televisie een reallife soap over hem wordt uitgezonden. Roy donders is een jongeman die vele dames voorziet van ijzersterke krullen. Hij gebruikt daarvoor zoveel haarlak, dat een zin in de titelsong van de serie heel toepasselijk is: ‘voor jou spuit ik een gat in de ozonlaag’.

Deze jongen uit de Tilburgse wijk Broekhoven heeft een eigen winkeltje met kleding. Deze kleding heeft als vast onderdeel altijd glitter, glamour, pailletjes of glitters. Zijn ultieme droom is om een eigen huispakkenlijn op te starten, dit is echter verschrikkelijk duur.

Sinds het einde van 2013 woont Roy op zichzelf en is hij aan het proberen om zijn droom waar te maken. Dit is ook te zien tijdens de serie, waarin hij wordt gevolgd.

De Doelgroep

Roy weet altijd weer speciale kleding voor zijn doelgroep aan te schaffen, zoals eerder geschreven zijn dat voornamelijk vrouwen en meisjes die graag huispakken dragen. Andere mensen hebben echter ook in de gaten dat Roy momenteel erg succesvol is en proberen daar een graantje van mee te pikken. Door Roy te volgen naar nieuwe inkoopadressen, zijn kleding op te kopen en het vervolgens zelf door te verkopen, bezorgen ze Roy veel stress en irritatie.

Familie van Roy Donders

Tijdens de serie zijn de vader, moeder en zus van Roy ook veelvuldig in beeld. Ze helpen waar ze kunnen om de droom van Roy waar te kunnen maken. Zuslief Rian gaat vaak mee naar kledingparty’s die Roy geeft en moeder en vader Donders helpen waar ze kunnen.

Roy donders en Interpolis

Sinds kort is Roy Donders ook te zien in een commercial van Interpolis. Interpolis speelt er handig op in dat Roy momenteel in the picture staat. De eerste 500 klanten krijgen bij het aanvragen van een Interpolis studenten zorgverzekering een huispak van Roy Donders cadeau, en die huispakken zijn momenteel niet aan te slepen.

Ondertussen is het Roy gelukt om een eigen huispakkenlijn op te zetten, welke natuurlijk werd gelanceerd in zijn favoriete restaurant Van der Valk in Gilze Rijen. Ik ben benieuwd hoe ver deze jongeman het gaat schoppen, maar tot nu toe is hij flink succesvol en verkoopt hij zijn huispakken als warme broodjes over de toonbank.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*