Origineel trouwcadeau
family poster printcandy

Origineel trouwcadeau

Ik vind het geven van cadeaus nóg leuker dan het krijgen van cadeaus en ik doe graag mijn best om iemand anders te verrassen. Ik vind het leuk om een persoonlijk en origineel cadeau te geven en ik ben erg blij dat het me voor verschillende gelegenheden ook is gelukt. Ik wil je graag wat tips geven waarmee ook jij iemand origineel kan verrassen.

Origineel trouwcadeau

Zoals wel vaker op de trouwkaart wordt aangegeven als suggestie voor een cadeau, wil het bruidspaar vaak een envelop (met inhoud) om wat leuks mee te doen. Ikzelf vind de gewone vorm niet zo leuk om te geven en zo probeer ik het iedere keer in een originele vorm te geven. Voor een vriendin bedacht ik een lijst met een gepersonaliseerde poster erin zodat ze naast een bijdrage ook een origineel kado in handen hebben. Deze poster vond ik heel leuk omdat deze het bruidspaar altijd zal herinneren aan de dag dat ze elkaar het jawoord gaven.

origineel trouwcadeau "Ja"

origineel trouwcadeau “Ja”

Origineel cadeau voor house-warming

Ook wanneer vrienden een nieuw huis hebben vind ik het leuk om een blijvende herinnering aan dit leuke moment te geven. Ik slaagde voor een mooie poster met de familienaam erop en kocht er een mooie lijst omheen die in elke huisstijl wel een plek zou kunnen krijgen. Je kiest de lay-out en de kleur van de poster zelf, en ook het formaat en er is voor elk wat wils op de site van Printcandy. Voor de lijst om de poster slaag ik eigenlijk altijd bij de Hema, daar hebben ze alle formaten en vele stijlen te koop.

family poster printcandy

family poster printcandy

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb gegeven om origineel met een cadeau voor elke gelegenheid aan te komen. Ik zou het leuk vinden jullie ideeën ook te horen zodat we nog meer originele cadeaus kunnen blijven geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*