Gehaakte baby gympen

Gehaakte baby gympen

shop1971000.pictures.slofjes-donkerrozeStoere baby gympen voor jongens en meisjes. De slofjes zijn hand gehaakt en uniek in de vorm van gympen. Ze sluiten met een heuse gehaakte veter, zodat het slofje altijd past. De gympen zijn gemaakt van speciaal acrylgaren wat zacht aanvoelt voor de babyvoetjes. Je kan de slofjes gewoon in de wasmachine wassen.

 

Waarom baby slofjes in de vorm van gympen?

Het houdt de voetjes warm en is leuker dan een simpel katoenen sokje. Deze slofjes in de vorm van gympen zijn in vele kleuren verkrijgbaar bij de Dolle Draad. Geschikt voor de kleine baby voetjes tot het moment dat ze gaan staan.

 

Combineren van baby gympen met kleding

SAMSUNGHet is een leuke trend deze look-a-like gympen,  je zal hiermee ook nooit een mode-flater slaan. Ze zijn bij alles te combineren vanwege hun stoere look, met bijvoorbeeld een stoere spijkerbroek. Verder ook leuk in een felle kleur met neutraal gekleurde kleding te dragen als eye-catcher.

Tips

Tip 1: Om de baby slofjes in de vorm van gympen compleet te maken kan je een geheel gehaakt setje samenstellen bij de Dolle Draad.

Tip 2: Je baby en jij in dezelfde outfit met stoere gympen naar een foto-shoot gaan.

Tip 3: Felle kleur gympen om je baby op te laten vallen, of juist het tegengestelde en een zachte pastel kleur nemen.

Tip 4: Leuk om te bewaren voor de kinderen als ze ouder zijn, maak er een cadeau van met geboortekaartje en eerste schoentjes in een 3d fotolijstje.

Heb jij nog tips of leuke combinaties die we kunnen maken bij deze baby gympen? Graag lezen we je reactie hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*