Babykamer inspiratie
babykamer.nl

Babykamer inspiratie

Voor moeders, aanstaande moeder of eigenlijk voor iedere vrouw. Het is altijd leuk om inspiratie op te doen en dit keer zetten we de 6 leukste babykamers op een rijtje. Zelf kon ik niet genoeg krijgen van nieuwe ideeën opdoen voor onze babykamer en het is ook heel leuk om te zien hoe steeds meer vrouwen in je omgeving daar ook mee bezig zijn en hun best doen om een zo origineel mogelijke kamer voor hun kleintje te maken.

Stijlvol, retro, klassiek of juist een hippe babykamer? Het kan én mag allemaal! Tegenwoordig worden de huidige woontrends moeiteloos doorgetrokken naar de babykamer. Het is niet meer standaard een stoere blauwe kamer voor jongetjes en een lieflijk roze kamer voor een meisje. Verschillende stijlen en kleuren mogen door elkaar gebruikt worden. Brocante in combinatie met stoer metaal gaan heel goed samen. Of een moderne kamer met retro accessoires. Ook de zwart/wit look is enorm populair.
De nieuwste babykamers zijn kleurrijk en perfect afgestemd op de fantasiewereld van een kind. En ook al denk je misschien dat je kindje niet zal onthouden hoe hun kamer eruit zag toen ze klein waren, ze herinneren zich echt wel hun eerste speel- en slaapplek.

Do it yourself
Je kan ook zelf creatief aan de slag gaan. Maak een babykamertje nog persoonlijker door leuke ‘do it yourself’ items toe te voegen. Zelfgemaakte kapstokjes, stoeltjes, opbergbakken, je ziet het allemaal voorbij komen. Ook accessoires voor aan de muur zoals quotes, naamstickers of woordslingers zijn gemakkelijk zelf te maken. Ben je  niet creatief? Onzin! Je vindt veel leuke DIY ideeën op bijvoorbeeld Pinterest die je stap voor stap aan de hand meenemen naar een tof eindresultaat. Ideale bezigheid voor een regenachtige zondagmiddag!

babykamer inspiratie
De leukste babykamers in verschillende stijlen op een rijtje:

Genoeg inspiratie dus om de babykamer helemaal eigen en uniek te maken. Hoe heb jij de babykamer ingericht, en waar heb jij je inspiratie vandaan gehaald? Laat het ons weten, want we kunnen geen genoeg krijgen van alle zoete, stoere en lieve kamertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*