Kaarsen

Kaarsen

Kaarsen jazzyHet worden weer donkere dagen en wat is er leuker dan je huis weer gezellig vol te zetten met kaarsen. Wat leuk is om te doen is bijvoorbeeld om een plateau te maken met verschillende soorten kaarsen en accessoires erop. Zo kies je gewoon een leuk plateau uit wat bij je op tafel kan komen te staan en vul je deze met verschillende soorten kaarsen. Dit is ook heel goed te combineren met wat bloemen.

 

 

Kleur en vorm

KaarsenHet is leuk om hier een beetje variatie van kaarsen te gebruiken. Zo is het leuk om verschillende soorten maten te gebruiken. Niet alleen verschil in lengte, maar bijvoorbeeld ook verschil in dikte. Daarnaast heb je ook de Riverdale kaarsen die een leuke draai aan de buitenkant hebben. Wanneer je verschillende soorten kaarsen combineert krijg je een mooi en creatief effect.

Kaarsen tekst

Wat ook voor een gezellige sfeer zorgt zijn de kaarsen met een leuke of warme tekst als “Home is where the heart is”.

 

 

Naast dat kaarsen natuurlijk voor extra sfeer zorgen in huis, zorgen kaarsen ook wel eens voor vervelende situaties. Je kent het wel, je blaast een kaars een keer uit en oeps kaarsvet op je kleren. Kaarsvet is goed uit je kleren te halen. Dit kan eenvoudig met een strijkijzer en een keukenrol. Hoe dikker een keukenrol velletje is, des te beter, want dan kan deze namelijk ook meer kaarsvet opnemen. leg het kledingstuk op de strijkplank en leg dan twee vellen keukenrol op de plek met het kaarsvet. Strijk er dan zachtjes overheen en je zult zien dat het kaarsvet in de keukenrol trekt. herhaal dit net zo lang tot het kaarsvet weg is.

Veel plezier met het maken van een leuk sfeertje in huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*