Odesi design meubelen

Odesi design meubelen

Meubels van Odesi zijn ontworpen door Nederlandse topontwerpers en mede daardoor exclusief verkrijgbaar in een kleine oplage. Odesi hecht er veel waarde aan om duurzame en goede materialen te gebruiken. Ook hecht Odesi er aan om sterke vormen, pure kleuren en materialen te gebruiken. De meubels moeten tenslotte wel jaren mee kunnen gaan.

Dit concept is een succes omdat er diverse topontwerpers bij elkaar zijn gebracht. Op dit moment zijn het tien ontwerpers. Elk van deze ontwerpers herbergen andere kwaliteiten en dit zorgt voor een mooi geheel, met schitterende meubels als resultaat. Er is één showroom van Odesi in Den Haag gevestigd. Verder bieden ze in Belgie en Nederland de Showroom Thuisservice, zo kun je eerst kijken hoe het thuis staat, voordat je beslist om het product te kopen.

Collectie banken

Op dit moment zijn er online en in de showroom onder andere bijzettafels, salontafels en eettafels verkrijgbaar. Verder zijn er banken, fauteuils en stoelen te verkrijgen. Een mooie bank is bijvoorbeeld de Arch Bank. Deze bank heeft een wat hardere zit, is zeer strak afgewerkt met zo min mogelijk naden en zit heerlijk.

Collectie lampen

Als je opzoek bent naar een staande lamp dan kun je op internet bij vele webshops goed slagen als je opzoek bent naar een standaard lamp. Ben je opzoek naar iets unieks dan kun je ook eens een kijkje nemen bij de collectie van Odesi. Denk bijvoorbeeld aan de leuke en originele Bronco Hond designlamp.

Exclusiviteit

Wil je er dus zeker van zijn dat je exclusieve meubels koopt, welke in een zeer beperkte oplage zijn gemaakt, dan zit je bij Odesi zeker goed. Kortom, voor een creatief, decoratief, maar vooral uniek designmeubel gaat u naar Odesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*