Sylvie lingerie in de Hunkemoller

Sylvie lingerie in de Hunkemoller

Vanaf eind oktober ligt de nieuwe lingerie collectie van Sylvie van der Vaart in de schappen bij Hunkemöller. Sylvie is al een tijdje druk bezig met haar eigen lingerie lijn. Het meeste van haar tijd heeft ze hiervoor in Parijs gezeten. Dit vindt zij een inspirerende stad en hier is ze dan ook vaak te vinden.

Sylvie hunkenmoller

bron:www.telegraaf.nl  – BrunoPress/BestImage

De ontwerpen zijn volledig gebaseerd op Sylvies eigen voorkeuren en smaken. Niet alleen heeft ze veel invloed gehad op de ontwerpen van de lingerie, maar ook op de kleuren en soorten materiaal die gebruikt is voor haar setjes. Haar thema is dan ook gebaseerd op haar favoriete stad: “Chère Paris”.

De Sylvie lingerie bestaat uit verschillende sets. Deze sets heeft ze  in samenwerking met Zoë Price-Smith, Director of Design Hunkemöller, ontwikkeld. Zij ziet de inspiratie en mening van Sylvie als goede aanvulling op haar design voorstellen.

Sylvie collection1

bron:http://www.hunkemoller.nl/nl_nl/sylvie-collection-lookbook.html/

Uit deze samenwerking zijn in totaal zes series gekomen: een kimono, lingerie sets, een babydoll, een body, een slipdress en verschillende leuke accessoires. De verschillende sets zijn versierd met polkadots en glitterstenen. verder zijn ze uitgevoerd in de de kleuren roze, zwart en paars.

Naast de introductie van haar nieuwe collectie was Sylvie ook aanwezig bij de opening van de nieuwe locatie van Hunkemöller  in de Leidsestraat. Dit is ook dé straat waar Hunkemöller haar eerste filiaal opende in 1886. De nieuwe winkel van Hunkemöller is ingedeeld in meerder verschillende ruimtes met elk hun eigen thema/stemming. De beleving staat centraal in deze locatie.  De mooie grote kroonluchters, het rood-zwart interieur, en de luxe paskamers zorgen voor een optimaal winkel genot.

Wat vind jij van de lingerie van Sylvie en heb jij er al een bezoekje gebracht aan de nieuwe winkel van Hunkemöller?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*