Boekpresentatie Diana Koster

Boekpresentatie Diana Koster

Gisteravond was ik naar een boekpresentatie van het nieuwe en tweede boek “Perfecte bevallingen bestaan niet” van Diana Koster in Boekhandel Paagman in Den Haag. Een leuke presentatie van een enthousiaste en kundige vrouw met hart voor haar werk en haar cliënten. Ik ben er gelijk in begonnen en ik merk dat ik er gelijk in verder wil lezen.

Boekpresentatie bij Paagman door Diana Koster

Boekpresentatie bij Paagman door Diana Koster

Diana Koster

Diana Koster is van beroep verloskundige en merkte in haar werk dat er nog wat miste in haar vak in de begeleiding van zwangere vrouwen en vrouwen die bevallen zijn. Diana is zich gaan specialiseren als vrouwencoach, en in haar werk helpt ze vrouwen die door een zwangerschap, bevalling of het moederschap uit balans zijn geraakt. Zij biedt een coachingstraject aan waarin je zelf aan de slag gaat om je evenwicht te hervinden.
Diana is een enthousiaste en vriendelijke vrouw die hart heeft voor haar vak en haar cliënten. Regelmatig raakt zij haar cliënten, maar haar cliënten en hun verhalen raken haar ook.

Perfecte moeders bestaan niet

Gaandeweg merkte ze dat ze met alle verhalen uit haar praktijk een groter publiek van vrouwen kon gaan helpen door die verhalen te bundelen in een boek. Dit werd haar eerste boek “Perfecte moeders bestaan niet” wat ze sinds 2012 uit heeft gebracht en wat een groot succes is. Regelmatig geef ik dit boek aan vriendinnen die moeder worden of zijn geworden en waarvan ik denk dat ze er wat aan hebben. Want hoe fijn is het om herkenning en erkenning te krijgen in de meest onzekere tijd die je als vrouw door kunt maken.

Perfecte bevallingen bestaan niet

Omdat er niet alleen een taboe heerst over het wel maar vooral wee van moederschap, maar ook over de zwangerschap en de bevalling, schreef Diana Koster haar tweede boek “Perfecte bevallingen bestaan niet“. Dit boek gaat over de ingrijpende gebeurtenis van een bevalling voor zowel de vrouw als de man. Met een negatief gevoel terug kijken op de bevalling en dat uitspreken is moeilijk, en toch heeft een kwart van de vrouwen 3 jaar na de bevalling hier nog last van.
Dit boek geeft wederom herkenbare verhalen en praktische tips en oefeningen om je te helpen hier beter mee om te kunnen gaan. Want zoals Diana gisteren vertelde: ” jij, je kind, je partner en je relatie verdient onvoorwaardelijke liefde”.

Boek laten signeren door Diana Koster

Boek laten signeren door Diana Koster

Ik heb het boek gelijk gekocht en laten signeren. Het is een fijn en praktisch boek wat makkelijk leest en je laat nadenken over hoe het daadwerkelijk met je gaat en of dit wellicht beter kan. Haar eerste boek heb ik regelmatig aangeraden, en dat zal ik ook met haar tweede boek gaan doen. Soms kan je iemand zelf niet helpen maar hiermee wel een duwtje in de goede richting helpen en dat voelt net zo goed.
Ik hoor graag of jullie het boek hebben gekocht en/of gelezen hebben en wat jullie ervan vinden.

2 comments

 1. Leuke post! Ik was ook naar de boekpresentatie – wat een inspirerende, sterke en lieve vrouw!
  Ook enorm fijn dat er nu wat onderzoek bij komt kijken, hoewel echte verhalen natuurlijk ook super leerzaam en waardevol zijn.

  Ik heb ontdekt dat er nu ook supportgroepen georganiseerd worden via een stichting, ik denk er over na om daar eens even te kijken…lijkt me goed om verhalen uit te kunnen wisselen en elkaar tips te geven.

  Wie weet zie ik jullie daar!

  Liefs,
  Elaine

  • hartstikke goed om te lezen dat ook jij geïnspireerd bent door diana.
   laten we dit doorgeven aan de vrouwen en mannen die duwtje in de goede richting nodig hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*