Uit Eten in Dordrecht

Uit Eten in Dordrecht

Onze tip om heerlijk uit eten te gaan in Dordrecht is Art&Dining. Genomineerde voor museumcafe van het jaar 2015! Een restaurant wat geschikt is voor een intiem etentje, maar waar je ook voor een grotere groep terecht kan.

image4
Unieke locatie

Het Dordrechts museum leent zich uitzonderlijk goed als ambiance voor een heerlijke lunch of diner. Zo is er de heerlijk verwarmde serre met uitzicht op de museum tuin en is er ook de intieme Salon voor een kleine groep tot maximaal dertig personen. Museum is niet verplicht en Art & Dining is ook buiten museum tijd geopend.

Natuurlijk is het goed te combineren met een bezoek aan het Dordrechts Museum, waar er voor elke leeftijd activiteiten zijn. Zo zijn de films in de museumtuin bij zwoele zomerse avonden echt aan te raden. Heerlijk met een picknick kleed en een glaasje wijn genieten van de avond zon en de film.

image2
Eten en drinken

De menukaart biedt heerlijke gerechten, daarnaast is de overheerlijke dagschotel bijna diefstal te noemen. Dit omdat je onder de tien euro al een overheerlijk gerecht krijgt. Bovendien kun je in de wijnbar gezellig borrelen met vrienden of collega’s.
Wij hebben er al een aantal keer heerlijk gegeten en genoten van de service en de locatie.  We raden dan ook iedereen aan er  een keer te gaan eten en laat het weten wat jij ervan vind. Ik ben benieuwd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*