Hightealicious in Dordrecht

Hightealicious in Dordrecht

Wij deden een high tea bij een van de leukste high tea locaties die Dordrecht heeft, namelijk bij Hightealicious. Wij hebben op en top genoten en vertellen je er graag meer over.Patriciershuis Dordrecht

Hightealicous

Hightealicious is het zusje van het leuke koffietentje in Dordrecht Coffeelicious. Op 1 mei een jaar geleden begonnen ze met een heel eigentijds concept op een unieke locatie, Het Patriciershuis in Dordrecht. Uniek omdat deze locatie een prachtig rijksmonument is waarmee je terug wordt genomen naar de eind achttiende eeuw en je hierin in de prachtige maaskamer van de high tea mag genieten. In deze maaskamer kijk je uit op het drierivierenpunt van Dordrecht en ontdek je originele elementen en details, je kijkt werkelijk je ogen uit.

High tea

teaIMG_9905
We werden verwelkomd en mochten plaats nemen aan een gezellig gedekte high tea tafel bij het raam. Mooi stijlvol servies en een etagère met lekkers stond op tafel. Na een uitleg over de gangen en de verschillende hapjes kregen we de eerste thee geserveerd en begonnen we voorzichtig maar enthousiast aan het eerste hartige hapje.
In totaal kregen we drie soorten thee en daarmee kwam ze regelmatig langs zodat je niks te kort komt. Het zonnetje draaide langzaam de maaskamer in waardoor we nog meer genoten van een echte high tea in een unieke locatie. Als je de thee lekker vind, zoals de lady grey, kun je deze ook kopen bij hightealicious. Daarnaast kan je de high tea upgrade naar een exclusieve high tea of kan je een celebration high tea reserveren voor bijvoorbeeld een babyshower.

Een echte aanrader! We horen graag jullie reactie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*